Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ikwilee1/domains/ikwileenautoverpanden.nl/public_html/default.php on line 9
Ik wil een auto verkopen.

 

Welkom bij Ikwileenautoverkopen.nl.  U bent bij ons aan het juiste adres om uw auto gratis, snel & anoniem voor een eerlijke prijs te verkopen.

 

Hoe werkt het?

Door het volgen van de vier stappen die hierboven zijn aangegeven, kunt u uw auto op een eenvoudige manier aanbieden. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Indien u hiermee akkoord gaat, maken wij een afspraak voor de overdracht.

 

Krijg ik direct mijn geld?

U krijgt bij het afleveren van uw auto direct uw geld en een door de RDW erkend vrijwaringsbewijs. De houderschaps-belasting stopt automatisch en u kunt uw autoverzekering stopzetten.

 

Wat moet ik meenemen?

Neem wanneer u de auto komt afleveren het volledige kentekenbewijs, het APK keuringsformulier, uw reservesleutel, en het onderhouds- en instructieboekje mee. In geval van tenaamstelling vanaf 1 januari 2014 hebben wij in plaats van uw kentekenbewijs uw kentekencard en de tenaamstellingscode nodig.

 

Heeft u nog vragen?

Laat het ons weten, wij staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via info@ikwileenautoverkopen.nl.

 

 

 

 

 
Onafhankelijke beoordelingen door gebruikers.

Beoordeel: Ikwileenautoverpanden.nl
5/5 (6)
Gravatar
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
M. Roosblad
GEWELDIG!! dit was voor mij de ...OPLOSSING! ik had dringend geld nodig, ik heb ff gebeld en werd meteen vriendelijk te woord gestaan.ik kon meteen komen en werd nadien ook nog eens netjes naar huis gebracht door 1 van de medewerkers. :) ik was op zoek naar een snelle eerlijke oplossing voor een financieel probleem, kwam op de site i.p.v een lening bij de bank met veel papierwerk of het verkopen van de auto, kon ik hier mijn auto verpanden ....ik kreeg meteen geld en de vrijwaring ....en ik kan ... Lees meer
22 August 2015 14.14
Gravatar
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Rob Janssen
Auto laten verpanden in verband met dringend geld nodig. Week later weer opgehaald en alles is keurig afgehandeld. Nette mensen, goede service.
14 March 2015 16.06
Pagina 2 van 3

Beoordeling toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
Captcha
Refresh
 
Geef de code in:
 
Akkoord met toevoegen beoordeling *