Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ikwilee1/domains/ikwileenautoverpanden.nl/public_html/default.php on line 9
Ik wil een auto verkopen.

werkwijze

Hoe meld ik mijn auto aan?

Door het invullen van het kenteken kunt u een groot deel van de gegevens van uw auto opvragen. U kunt de aanvullende gegevens zoals bijvoorbeeld kilometerstand, accessoires en de staat van de auto zelf invullen en naar ons verzenden. Wij bekijken alle gegevens en onderzoeken welke waarde uw auto heeft.

 

Hoe ontvang ik een bod op mijn auto?

U ontvangt van ons binnen 24 uur per e-mail een bod voor uw auto. Als u het bod accepteert, kunt u ons dit te kennen geven door het bod te beantwoorden per e-mail of ons te bellen.

 

Wanneer kan ik mijn auto brengen?

U kunt het beste een afspraak maken wanneer u uw auto wilt brengen. Wij zorgen ervoor dat u onmiddellijk bij ons terecht kunt en dat alle papieren in orde worden gemaakt. U ontvangt dan van ons uw geld en het vrijwaringsbewijs.

 

Tip: combineer het brengen van de auto met een dagje uit!

U kunt het brengen van uw auto combineren met een gezellig dagje uit in Noord Limburg. Wij hebben alvast diverse bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet: